Palvelut

Miksi hyvät kotisivut ovat tärkeät yritykselle?

Riippuen yrityksen toimintamallista, kotisivut voivat olla tärkein asiakashankinnan kanava. Olipa kyseessä sitten kivijalkaliike tai palveluyritys, hakukoneesta löytyvät ajantasaiset kotisivut antavat asiakkaalle yrityksestä hyvän kuvan ja nostavat mahdollisuutta yrityksessä asiointiin.

Sosiaalisen median palvelut ovat osakseen korvanneet monipuolisten kotisivujen tarvetta, mutta siitä huolimatta omat kotisivut kannattaa olla. Hakukoneen ohjatessa sosiaalisen median sivustolle, olennaiset ostopäätökseen johtavat tiedot saattavat hukkua kaiken muun epäolennaisemman sekaan. Tärkeimmät asiat kotisivuilla ovat mitä, miten, milloin ja missä. Eli toisin sanoen: yrityksen palvelut, miten niitä voi ostaa, milloin liike on avoinna ja missä se sijaitsee. Yhteydenotto on myös tehtävä mahdollisimman helpoksi.

Kotisivujen tulee siis olla ennenkaikkea selkeät, jotta tärkeät tiedot löytyvät helposti. Sivujen tulee kertoa myös riittävästi yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista, jotta asiakas tietää mistä on kyse. Sisältö on tärkein elementti. Sen jälkeen tulee hakukoneoptimointi ja vasta viimeisenä, mutta ei vähimpänä, ulkoasu, jonka pitää myös olla asiallinen ja uskottava.

1

Tehdään ensin tarvekartoitus

Pidetään projektin aloituspalaveri, jossa selvitetään mitä kotisivuille halutaan ja käydään läpi toiveet ulkoasun suhteen. Tämän vaiheen jälkeen saatte tarjouksen projektista.

2

Suunnitteluvaihe

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen aloitetaan kotisivuston suunnittelu. Suunnittelussa otetaan huomioon alkukartoituksessa läpikäydyt seikat, ja pääsette myös reaaliajassa seuraamaan kehitystä ja antamaan palautetta.

3

Sisältöjen lisäys

Tässä vaiheessa tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta kaikki tarpeellinen saadaan lisättyä sivustolle ennen julkaisua.

4

Loppukatselmus ja opastus

Kun kaikki on valmista, käydään sivusto vielä läpi ja järjestelmän käyttöön annetaan myös opastus.

5

Kaikki on valmista ja eikun avaimet käteen

Kun projektin tulokseen ollaan tyytyväisiä, voidaan se julkaista.

Ota yhteyttä niin aloitetaan kotisivuprojekti!